Austraasian viimeiset lapset

  • Tekijä(t): Kontio, Tomi
  • ISBN: 9513125599
  • Kustantaja: TAMMI KUSTANNUSOSAKEYHTIÖ
  • Julkaisuvuosi: 2002
  • Kategoria: Kertomakirjallisuus

 

Kävijöiden arvostelut


Arvostele tämä kirja

Austraasian viimeiset lapset


Pidin tästä kirjasta kovasti! Se oli välillä ehkä hiukan liian surullinen, mutta silti hyvä. Olin lukenut noin vuosi sitten sarjan ensimmäisen osan (Keväällä isä sai siivet), ja se oli sen verran hyvä että päätin lukea toisenkin osan. Jäljellä on enää kolmas osa (Maan veli).Taidampa lukea sen heti. :D

Tämän kirjan lisäksi suosittelen - Suositelisin Harry Pottereita! Ihan parhaita!
Tämän kirjan sijaan suosittelen - Tätä kirjaa EI kannata jättää väliin ja sempä takia en suosittele muita kirjoja sijalle. :)

05.06.2009 - Lukutoukka

En pitänyt


Itse en taas pitänyt kirjasta yhtään. Minusta jotenkin epäuskottava jopa fantasiakirjaksi. En tiedä vaikuttaako asiaan mitenkään se, että en ole lukenut sarjan ensimmäistä osaa(en edes tiennyt, että sellainen on) vai mitä. En myöskään henkilökohtaisesti pidä Kontion kirjoistustyylistä. Kirja oli liian yksinkertainen ja ennalta-arvattava. En väitä, että joku ei kirjasta voisi pitää, mutta ainakaan minä en. Ehkä parempi minua nuoremmille( olen 15 vuotta), sillä itse ainakin pidin kirjaa ärsyttävällä tapaa lapsellisena.


20.10.2008 -

mitä tähän pitää kirjottaa?


meidän lukutunneilla ope lukee tota kirjaa ollaan just päästy siihen kappaleeseen jonka nimi on ''ne on irmoja'' vähä oli siistii kun laura suuteli tomia tosi...en osaa selittää mut kiva juttu. oon lukenu netistä et nestori kuolee mutta mihin? voiks joku kertoo? muuten aika hyvä kirja :D.

Tämän kirjan lisäksi suosittelen - harry potter kirjoja
Tämän kirjan sijaan suosittelen - harry potter kirjoja

05.11.2007 - tiedonjanoinen

Keväällä isä sai siivet


Tämä kirja saatiin koululta. Aluksi ei olisi vähempää voinut kiinnostaa tälläinen kirja. No eilen tartuin kirjaan ja rupesin lukemaan. Huomasinkin että oli hyvä kirja kyseessä ja juuri muutama minuutti sitten sain tämän luettua. Nyt pitää lukea vielä Austraasian viimeiset lapset. ;)


30.08.2007 - Secan

Austraasian viimeiset lapset


aivan mahtava ensin luin keväällä isä sai siivet ja ihastuin ja nyt tämä! Kannattaa lukea tämä vaan oli surullisenpi kuin edeltäjänsä....

Tämän kirjan lisäksi suosittelen - keväällä isä sai siivet

09.02.2007 - kiiuli

Austraasian viimeiset lapset


Tosi mielenkiintoinen juoni, Tomi ystävineen on päässyt viimein Austraaliaan, missä kaikki tuntuu olevan täydellistä ja ihanaa lukuunottamatta sitä, että kenelläkään ei ole varjoa. Se saattaa olla kohtalokasta, joten Tomi,Laura ja muutamat muut lähtevät vaarallisten Toravuorten takaiseen Kalmolaan etsimään varjoja.

Kirja on edeltäjäänsä surullisempi ja ehkä vähän pelottavampikin ja päähenkilöihin pääsee tutustumaan vielä vähän paremmin. Se antaakin heille lisää uskottavuutta. Tykkäsin kirjasta kovasti. Kannattaa lukea kuitenkin ensin Keväällä isä sai siivet-kirja, että on paremmin perillä jatko-osan tapahtumista.

Tämän kirjan lisäksi suosittelen - muita fantasiakirjoja

24.01.2007 - Noora

Mukaansatempaavaa suomalaista fantasiaa


Kirja on trilogian toinen osa, ja myös niistä paras. Juoneen päästyään ei malta irrottaa silmiä tekstistä. Teos on koskettava ja vaikuttava. Suosittelen nuorille.

Tämän kirjan lisäksi suosittelen - Christian Jacq: Ramses-sarja

24.01.2007 - Johanna

Lennokas fantasia-kirja


Uteliaisuus kasvaa, kun lentäminen alkaa ja lähdetään varjo-jahtiin, mitä Kalmolassa todella on... sairaan hyvä kirja, tuntuu kuin olisi itse mukana kirjassa... LUKEKAA!!!


25.01.2006 - JulZí

Austraasian viimeiset lapset


Tämä oli todella ihanasti kirjoitettu kirja! Aivan ihana! Siinä kuvailtiin kauniisti asioita ja todella tarkasti sekä se tempaisi mukaansa ja siinä saattoi kuvitella asiat yksityiskohtaisesti. Vaikka se olikin fantasiaa, siinä käsiteltiin myös vastapainoksi tavallisen nuoren elämää. Suosittelen.

Tämän kirjan lisäksi suosittelen - Keväällä isä sai siivet
Tämän kirjan sijaan suosittelen - 35 kiloa toivoa

04.09.2005 - tyttö 12 v.


Saatavuus nettikirjakaupoissa


BookPlus-haku: Kontio, Tomi - Austraasian viimeiset lapset

Linkkejä muihin kirjakauppoihin:
Akateeminen Kirjakauppa
Suomalainen Kirjakauppa
Booky.fi

Muita tämän tekijän teoksia


Keväällä isä sai siivet

Kontio, Tomi
ISBN: 9513119475

Vaaksan päässä taivaasta: runoja

Kontio, Tomi
ISBN: 9518510008

Hermokuume

Kontio, Tomi
ISBN: 9513123707

Kivi keskellä toria

Kontio, Tomi
ISBN: 9519548823

Taivaan latvassa

Kontio, Tomi
ISBN: 9513112780

Kirjahaku

ISBN, nimeke tai tekijän sukunimi:

Sponsorit

Etusivu » Sivukartta » Palaute

© Copyright 2005, KirjaInfo.com